De Kleine Prins: www.dekleineprins.nl
De stichting De Kleine Prins is een stichting voor Speciaal Onderwijs en voorzieningen waar de volgende drie scholen bij zijn aangesloten: De stichting is een cluster 3 voorziening en maakt deel uit van het Regionaal Expertise Centrum Midden Nederland (REaCtys). Het bestuur en de directeuren van de Stichting worden ondersteund door een eigen bestuursbureau in Baarn. Kernactiviteit: Het verzorgen van Speciaal Onderwijs en Voorzieningen aan leerlingen met een beperking.


NSGK:
www.nsgk.nl
NSGK helpt kinderen en jongeren met een handicap. Zij willen graag net zo kunnen spelen, leren en op vakantie gaan als hun leeftijdsgenootjes. En als ze wat ouder zijn, willen ze ook uitgaan, op zichzelf wonen en een passende baan vinden. Dat kan, maar daar is wel extra hulp bij nodig. NSGK geeft die hulp.

BOSK:
www.bosk.nl
Vereniging van en voor ouders van gehandicapte kinderen en (jong)volwassenen met een handicap.

Seksualiteit
www.seksualiteit.nl - Gids voor Ouders 

Vrijetijdsbesteding
www.gehandicaptensport.nl

Cliniclowns: www.cliniclowns.nl

Kinderen met een ziekte of handicap kunnen afhankelijk en/of kwetsbaar zijn. Doordat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap komen zij zo ongewild in een volwassen wereld terecht. CliniClowns vindt dat kinderen onder alle omstandigheden moeten kunnen blijven spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn. Door te spelen kan het kind zich ontwikkelen. Het spel kan helpen zijn situatie te verwerken.

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.